Комуникация, на която можете да разчитате

Говорете и се свържете с хората, там където другите не могат.

Кратки SMS съобщения

Когато трябва да бъде написано.

Текст SMS е услуга ориентирана към бизнес и частни потребители, покриваща нуждите Ви за изпращане на кратки текстови съобщения до един или множество крайни потребители. Можете да изпращате съобщения до всички тях бързо, лесно и евтино директно от вашия компютър. Изпращането на кратки текстови съобщения става през уеб базиран интерфейс, което спестява на клиента необходимост от собствен сървър или инсталация на допълнителен софтуер на клиентските компютри. Системата позволява лесно и бързо изпращане на съобщения до всяка точка на света.

Оператор
Частни клиенти
Бизнес клиенти
Изпращач
Dynamic
Dynamic
Теленор BG
0.10 лв.
0.10 лв.
А1 BG
0.10 лв.
0.10 лв.
Виваком BG
0.10 лв.
0.10 лв.
Международни
0.20 лв.
0.20 лв.


Възможности на Текст SMS
  • Изпращане на кратки текстови SMS съобщения в размер до 160 символа на латиница и 70 на кирилица до всички мобилни мрежи в страната
  • Изпращач - Numeric от (кратък-динамичен номер)
  • Изпращането на SMS съобщение до един номер
  • Изпращането на sms съобщение до група от номера
  • Интерактивен телефонен указател в който да въведете списък с клиенти и контрагенти

SMS Маркетинг - Реклама
SMS Маркетинг е услуга в областта на рекламата, която предлага на нашите клиенти нова аудитория, нови хоризонти за елегантна, запомняща се реклама на базата на SMS съобщения. Кратка, точна и ясна реклама, която „се намира в джоба” на вашите настоящи и бъдещи клиенти, в паметта на мобилния им телефон, в папките със съобщения, изпратени от познати или приятели. SMS Маркетинг не е "непоискано търговско съобщение", а кратко, но забележимо послание, от Вас и насочено към широка аудитория.

SMS Известяване
Услугата е изключително подходяща за всякакви организации и фирми; за известяване на персонала; магазини и вериги желаещи да лансират продукти или услуги на всичките си клиенти и партньори (групови съобщения); куриерски фирми, сервизи, лаборатории и всички желаещи да информират за свършена работа единични клиенти (единични съобщения) и др.